top of page

Los Angeles County Ohana

Public·142 members

[KIJKEN/OPTV+] PSV-Dortmund live op tv naar PSV Tegen BVB Live Kijken tv 13 maart 2024


    PSV staat woensdagavond 13 maart voor een cruciale strijd tegen Borussia Dortmund in de terugwedstrijd van de achtste finale van de Champions League. Na een gelijkspel van 1-1 in Eindhoven, staat alles nog op het spel voor het team van trainer Peter Bosz. Maar op welke zender kunnen fans deze wedstrijd live volgen?


🔴📺📱👉PSV Dortmund op tv


🔴📺📱👉PSV Dortmund Live


    Borussia Dortmund - PSV begint op woensdagavond 13 maart om 21.00 uur. Deze belangrijke confrontatie wordt uitgezonden op RTL7, waar de voorbeschouwing al om 19.55 uur van start gaat, in aanloop naar dit Champions League-duel.

    Voor de fans die zich afvragen hoe laat en op welke zender ze Borussia Dortmund - PSV kunnen bekijken, is het antwoord duidelijk: RTL7. Deze zender biedt de kans om de hele wedstrijd live te volgen, inclusief analyses en commentaar.

    PSV gaat op woensdagavond de strijd aan met Borussia Dortmund voor een plek in de kwartfinale van de Champions League. Het belooft een spannende wedstrijd te worden, maar op welke zender en hoe laat?

    De aftrap tussen Borussia Dortmund en PSV is gepland voor 21.00 uur in het Signal Iduna Park. Met Daniele Orsato als scheidsrechter, zullen beide teams proberen de volgende ronde te bereiken na het gelijkspel in Eindhoven.

    Borussia Dortmund – PSV zal te zien zijn op RTL7 en Ziggo Sport Voetbal. RTL7 begint met de voorbeschouwing om 19.55 uur, terwijl Ziggo Sport vanaf 20.00 uur live verslag doet op het hoofdkanaal.

    Voetbalfans die op de hoogte willen blijven van deze belangrijke wedstrijd tussen Borussia Dortmund en PSV kunnen dus afstemmen op RTL7 of Ziggo Sport Voetbal. Het belooft een intense avond te worden vol sportief spektakel.

    De terugwedstrijd tussen Borussia Dortmund en PSV wordt met veel spanning verwacht, gezien de gelijkstand na de eerste ontmoeting. Maar waar en hoe laat kunnen fans deze cruciale match live volgen op tv?

    Het antwoord is simpel: Borussia Dortmund - PSV wordt uitgezonden op RTL7, met de aftrap om 21.00 uur. Voor degenen die de voorbeschouwing niet willen missen, begint deze om 19.55 uur.

    PSV-fans kijken reikhalzend uit naar het duel met Borussia Dortmund op woensdagavond. Maar waar kunnen ze deze belangrijke match live zien op tv?

    RTL7 biedt de oplossing, met de uitzending van Borussia Dortmund - PSV vanaf 21.00 uur. Voor een grondige voorbeschouwing kunnen fans al om 19.55 uur afstemmen op deze zender.

    Borussia Dortmund - PSV zal live te zien zijn op RTL7, met de aftrap om 21.00 uur. Voor een uitgebreide analyse en voorbeschouwing kunnen fans al om 19.55 uur inschakelen.

    De wedstrijd tussen Borussia Dortmund en PSV wordt uitgezonden op RTL7. De uitzending begint om 19.55 uur met een voorbeschouwing, waarna om 21.00 uur de aftrap volgt.

    Voetbalfans kunnen de strijd tussen Borussia Dortmund en PSV live volgen op RTL7, met de aftrap om 21.00 uur. Voor de voorbeschouwing kunnen ze al om 19.55 uur inschakelen.

    De cruciale wedstrijd tussen Borussia Dortmund en PSV zal te zien zijn op RTL7, met de aftrap om 21.00 uur. Een gedetailleerde voorbeschouwing begint om 19.55 uur.

    Voor degenen die Borussia Dortmund - PSV live willen volgen op tv, biedt RTL7 de oplossing. De voorbeschouwing begint om 19.55 uur, gevolgd door de aftrap om 21.00 uur.

    De wedstrijd tussen Borussia Dortmund en PSV is live te zien op RTL7, met de aftrap om 21.00 uur. De voorbeschouwing begint al om 19.55 uur, dus mis het niet!

    PSV-fans kunnen de strijd tegen Borussia Dortmund live volgen op RTL7, met de aftrap om 21.00 uur. De voorbeschouwing begint om 19.55 uur, dus zorg dat je er klaar voor bent.

    Borussia Dortmund - PSV wordt uitgezonden op RTL7, met de aftrap om 21.00 uur. Mis de voorbeschouwing vanaf 19.55 uur niet en bereid je voor op een spannende wedstrijd.

    Voetbalfans kunnen de wedstrijd tussen Borussia Dortmund en PSV live volgen op RTL7, met de aftrap om 21.00 uur. Schakel al om 19.55 uur in voor de voorbeschouwing en geniet van de match.

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

 • Jimmy Anderson
 • Score Cred10
  Score Cred10
 • Ilona Lizer
  Ilona Lizer
 • Nikola Yers
  Nikola Yers
 • Della Fims
  Della Fims
bottom of page