top of page

Los Angeles County Ohana

Public·622 members

Labrador Ralf
Labrador Ralf

Давно мріяла про ідеальний заміський будинок, де кожна деталь гармонійно поєднується, створюючи відчуття затишку та гармонії. Коли настав момент реалізувати цю мрію, я звернулася до студії дизайну та архітектури MAKHNO. Вибір був очевидним, оскільки їхній стиль завжди вражав мене своєю унікальністю та сучасним баченням простору. Вони змогли ідеально поєднати природні матеріали з мінімалізмом і японськими мотивами, які я так люблю.

З самого початку співпраця була легкою та приємною. Команда студії з увагою ставилася до всіх моїх побажань, враховувала кожну дрібницю та пропонувала рішення, які я навіть не могла уявити. Коли мова йде про інтер'єр перегляньте стиль заміського будинку інтер'єр Gnizdo house і ви все зрозумієте. Цей будинок став справжнім натхненням для мого власного простору. Він втілює естетику, яка поєднує сучасний дизайн із традиційними елементами, створюючи відчуття затишного гнізда, де можна відпочити душею.

Особливо мене вразило використання натуральних матеріалів, таких як дерево та камінь, які додають простору тепла та природності. Водночас інтер'єр залишається функціональним і сучасним. У Gnizdo house майстерно використовуються світло і текстури, що створюють динамічні переходи між кімнатами, забезпечуючи постійний зв’язок із природою зовні.

Members

Questions? You can tweet at us on Twitter, send us a message on Facebook, read our FAQs, submitting a Quote Request or drop us a line through our general inquiry form.

Follow us on FacebookTwitter, & Instagram for the latest news, special offers, and upcoming locations the Haole Boys Shave Ice will be serving aloha and our onolicious treats!

• Follow Haole Boys Shave Ice •

WE CATER TO AND SERVE ALOHA TO THE FOLLOWING COMMUNITIES
ALISO VIEJO • ANAHEIM • ANAHIEM HILLS • BELMONT SHORES • BREA • BUENA PARK • BURBANK • CARLSBAD • CERRITOS • COSTA MESA • CYPRESS

DANA POINT • DEL MAR • ENCINITAS • FOUNTAIN VALLEY • FULLERTON • GARDEN GROVE • HOLLYWOOD • HUNTINGTON BEACH • IRVINE • LA COSTA

LA JOLLA • LAGUNA HILLS • LAGUNA NIGEL • LAGUNA WOODS • LA HABRA • LAKE FOREST • LA PALMA • LONG BEACH • LOS ALAMITOS • LOS ANGELES

MISSION VIEJO • NEPORT BEACH • ORANGE • PLACENTIA • RANCHO BERNARDO • RANCHO SANTA MARGARITA • SAN CLEMENTE • SAN JUAN CAPISTRANO

SANTA ANA • SANTA BARBARA • SEAL BEACH • STANTON • TUSTIN •  VILLA PARK • WESTMINSTER • YORBA LINDA

Copyright © 2014 - 2024 Haole Boys Shave Ice.  All Rights Reseverd.

bottom of page