top of page

Los Angeles County Ohana

Public·227 members

Labrador Ralf
Labrador Ralf

Давно мріяла про ідеальний заміський будинок, де кожна деталь гармонійно поєднується, створюючи відчуття затишку та гармонії. Коли настав момент реалізувати цю мрію, я звернулася до студії дизайну та архітектури MAKHNO. Вибір був очевидним, оскільки їхній стиль завжди вражав мене своєю унікальністю та сучасним баченням простору. Вони змогли ідеально поєднати природні матеріали з мінімалізмом і японськими мотивами, які я так люблю.

З самого початку співпраця була легкою та приємною. Команда студії з увагою ставилася до всіх моїх побажань, враховувала кожну дрібницю та пропонувала рішення, які я навіть не могла уявити. Коли мова йде про інтер'єр перегляньте стиль заміського будинку інтер'єр Gnizdo house і ви все зрозумієте. Цей будинок став справжнім натхненням для мого власного простору. Він втілює естетику, яка поєднує сучасний дизайн із традиційними елементами, створюючи відчуття затишного гнізда, де можна відпочити душею.

Особливо мене вразило використання натуральних матеріалів, таких як дерево та камінь, які додають простору тепла та природності. Водночас інтер'єр залишається функціональним і сучасним. У Gnizdo house майстерно використовуються світло і текстури, що створюють динамічні переходи між кімнатами, забезпечуючи постійний зв’язок із природою зовні.

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page