top of page

Los Angeles County Ohana

Public·171 members
apurbo jibon
apurbo jibon

[KIJKEN@LIVE!]PSV Dortmund Live Kijken op tv en livestream TV 13 maart 2024


PSV - Borussia Dortmund live op tv en online (achtste finales Champions League)

Gaat PSV een ronde verder komen?Borussia Dortmund - PSV op tv: hoe laat en op welke zender is de wedstrijd te zien?


✅⏩LIVE TV👉CLICK HERE TO WATCH LIVE


✅⏩LIVE TV👉CLICK HERE TO WATCH LIVE


PSV strijdt woensdagavond met Borussia Dortmund om een plek in de kwartfinale van de Champions League. De returnwedstrijd in het Signal Iduna Park is live te zien op tv, maar hoe laat en op welke zender?

Wanneer is de wedstrijd Borussia Dortmund – PSV?

Het duel tussen Borussia Dortmund en PSV begint woensdagavond om 21.00 uur in het Signal Iduna Park. De scheidsrechter van dienst is Daniele Orsato. Beide ploegen hebben nog uitzicht op de volgende ronde, na het eerdere 1-1 gelijkspel in Eindhoven.

Op welke tv-zender is Borussia Dortmund – PSV te zien?

Peter Bosz keert in de return terug naar de plek waar hij een aantal jaar geleden vooral in de eerste fase van het seizoen successen beleefde: Dortmund. Eerst moet zijn ploeg PSV in eigen huis de overwinning zien te pakken om met een goed gevoel naar Duitsland af te reizen. Gaat dat de Eindhovenaren lukken? De heenwedstrijd is dinsdag 20 februari om 21.00 uur te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal.

Ronde verder

Dat PSV door zou komen in een poule met Arsenal, het verrassende Lens en Europa League-winnaar Sevilla is iets dat weinig mensen - buiten de grote schare chauvinistische PSV-supporters natuurlijk - vantevoren zagen aankomen. Toch bleek de ploeg van Bosz ook buiten de Eredivisie een lastige vesting om door te breken. Met een tweede plaats in de poule werd een plek in de achtste finales verzekerd: kunnen de Eindhovenaren zelfs nog een ronde verder komen?

Poule des doods

De tegenstander van PSV zit in een relatief sterke fase, maar staat in de eigen competitie 'slechts' op de vierde plaats op vijf punten van de nummer 3 Stuttgart. In het miljoenenbal won Dortmund knap hun poule met 11 punten en hield daarmee de andere ploegen in de 'poule des doods' achter zich: PSG, AC Milan - die nu de tussenronde voor Europa League plaatsing speelt - en Newcastle United. Of ze die vorm mee kunnen nemen naar de nieuwe fase is nog te bezien, maar proberen gaan ze het zeker.

De heenwedstrijd PSV - Borussia Dortmund is op dinsdag 20 februari om 21.00 uur te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal. De voorbeschouwing begint om 19.55 uur, de samenvatting volgt op


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page